Meer informatie en aanmelden

Als lid heeft u exclusief toegang tot relevante informatie over recente ontwikkelingen en activiteiten. Deze informatie vindt u op een afgeschermd gedeelte van deze website. De inloggegevens ontvangt u zodra u lid wordt.

Het PCN organiseert daarnaast regelmatig vergaderingen en interessante (thema)bijeenkomsten voor haar leden. Uiteraard kunt u dan contacten leggen en nuttige ervaringen uitwisselen met andere leden.

Wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat PCN een vereniging is, een platform waarbij we met elkaar iets moois voor onze branche willen betekenen. Dat doen we door samen de schouders eronder te zetten. Uw inbreng is daarbij bijzonder belangrijk! 

Lidmaatschap

Iedere ondernemer weet natuurlijk dat aansluiten bij een belangen- of branchevereniging belangrijk is. Niet alleen om op de hoogte te blijven van brancheontwikkelingen, maar ook omdat we alleen in een georganiseerd verband een serieuze gesprekspartner voor de overheid kunnen zijn.

Samen kunnen we veel meer bereiken; samen kunnen we pas echt opkomen voor onze belangen, kunnen we de overheid op de juiste manier informeren en adviseren en kunnen we ervoor zorgen dat onze ondernemingen bestaansrecht hebben en houden, want tenslotte zorgen wij er met elkaar voor dat de cannabisconsumptie in goede banen wordt geleid. ...

[Lees meer]

leden-en-lidmaatschapLeden & bestuur

Al heel wat collega-ondernemers gingen u voor! Samen met het bestuur zetten zij zich in om de belangen te behartigen van de cannabisondernemingen in Nederland!

Bekijk hier de ledenlijst.