Contributie

Voor nieuwe leden hebben wij een aantrekkelijk aanbod. U betaalt het eerste jaar slechts een gedeelte van het lidmaatschapsgeld. Daarnaast kunt u in termijnen betalen en zijn de kosten uiteraard aftrekbaar, waardoor u uiteindelijk een stuk minder betaalt voor uw lidmaatschap en dus voor uw financiële bijdrage om iets moois te betekenen voor de cannabisbranche.

Contributie 2024:
Nieuwe leden betalen het eerste jaar € 1500,-. 
Na het eerste jaar bedraagt het lidmaatschap € 3000,- per jaar bij betaling in één keer, of € 750,- per kwartaal bij betaling in termijnen.

Betalingstermijnen:
In één keer: bij voorkeur vóór 1 januari, maar uiterlijk 31 maart
In termijnen: vóór 1 januari, vóór 1 april, vóór 1 juli en vóór 1 oktober 

Betalingsgegevens:
De leden maken hun contributie -met inachtneming van bovengenoemde termijnen- over op rekeningnummer NL02 ABNA 0423 5692 60 ten name van PCN in Eindhoven, onder vermelding van het lidmaatschapsnummer. 

Aanmelden of meer informatie:
We zien uw aanmelding graag tegemoet!
Heeft u nog vragen? Schroom niet en neem gerust contact met ons op!

Cookie beleid

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren ervan en die nodig zijn om de doeleinden te bereiken die worden geïllustreerd in het privacybeleid. Door dit te accepteren OF door deze pagina te scrollen OF door te gaan met browsen, gaat u akkoord met ons privacybeleid.