Boek "een kwart eeuw knokken.."

Een kwart eeuw knokken voor de coffeeshop.

Toen het aantal coffeeshops in Leeuwarden midden jaren negentig gedecimeerd dreigde te worden, kwamen de coffeeshopondernemers in actie. Zij richtten het Platform Cannabisondernemingen Friesland op, dat in 2000 landelijk ging onder de naam Platform Cannabisondernemingen Nederland. 

Het PCN vormt de voorhoede van de cannabisbranche; betrokken ondernemers die smachten naar een normale, legale bedrijfsvoering. Gepassioneerde en eigenwijze mannen en vrouwen, pioniers en doorzetters. Dit boek vertelt het verhaal van het PCN en van de ongelofelijke manier waarop het Nederlandse cannabisbeleid zich heeft ontwikkeld.

Een boek voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis van de coffeeshop en de wereldberoemde Nederlandse cannabiscultuur.

Het boek telt 200 pagina’s, is ruim geïllustreerd, gebonden en heeft een harde kaft. Een beperkt aantal exemplaren is beschikbaar voor de losse verkoop à € 44,00 per stuk, inclusief portokosten.

Bestellen

Ongeldige invoer
verplicht veld
Ongeldige invoer
verplicht veld
Ongeldige invoer
Vink aan a.u.b.

Een kwart eeuw knokken voor de coffeeshop.
Cookie beleid

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren ervan en die nodig zijn om de doeleinden te bereiken die worden geïllustreerd in het privacybeleid. Door dit te accepteren OF door deze pagina te scrollen OF door te gaan met browsen, gaat u akkoord met ons privacybeleid.