Cannabis Bevrijdingsdag
Zondag 11 juni, Flevopark, Amsterdam

Het PCN is dit jaar opnieuw official partner van Cannabis Bevrijdingsdag, het grootste cannabis evenement van Nederland. Op het programma staan optredens van sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland, een grote Hennepmarkt, een Vape Lounge verzorgd door Boerejongens, het nieuwe onderdeel Cannabis University en de uitreiking van de Koos Zwart Award door het PCN. Meer informatie over de programmering is te vinden op www.cannabis-bevrijdingsdag.nl.

Het PCN heeft het genoegen haar leden uit te nodigen voor de exclusieve VIP Lounge achter het podium, bestaande uit een sfeervolle Ger tent en een ruim terras. een iedeale kans om onder het genot van een drankje, een hapje en natuurlijk iets te roken, collega’s ontmoeten en nieuwe contacten op te doen binnen en buiten de branche.
Het PCN reikt de Koos Zwart Award uit aan iemand die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor normalisering en legalisering. De uitreiking van de Highlife Cannabis Cup vindt dit jaar in de VIP Lounge plaats.

Voor elk PCN lid zijn twee gratis VIP kaarten beschikbaar. Niet-leden kunnen VIP kaarten bestellen voor €50 per stuk. Mail dan zo snel mogelijk maar uiterlijk 1 juni naar en vermeld de namen van de mensen die naar Cannabis Bevrijdingsdag komen.

Nog geen lid van het PCN, stap in, doe mee en wordt lid, er zijn nog een beperkt aantal kaarten voor de exclusieve VIP Lounge beschikbaar.

Tot ziens in het Flevopark op 11 juni!

Hein Schafrat
Voorzitter PCN